Chatbox

You are not connected. Please login or register

View previous topic View next topic Go down  Message [Page 1 of 1]

1 Slowly getting back up! on 12/2/2012, 10:36 pm

Drogba921

avatar

Administrator
Hello Users.

As you can tell, the forum has been down for a long time due to a coding error that completely screwed us over.

This now has been fixed and we're running off a new theme. If you have ideas / suggestions please let us know. We're adding stuff very quickly so that it's as much like the old site as it was before.

View user profile http://www.codinghelp.org

2 Re: Slowly getting back up! on 13/2/2012, 2:02 pm

Vanilla990

avatar

Administrator
I think the category headers could do with having a lighter colour, maybe a colour closer to the navigation bar colour.

View user profile

3 Re: Slowly getting back up! on 13/2/2012, 4:38 pm

Gangstar15

avatar

Valued Member
I agree with Vanilla (:

View user profile

4 Re: Slowly getting back up! on 13/2/2012, 5:07 pm

Drogba921

avatar

Administrator
It's been changed Smile

View user profile http://www.codinghelp.org

5 Re: Slowly getting back up! on 13/2/2012, 5:30 pm

Gangstar15

avatar

Valued Member
That's better Wink

View user profile

6 Re: Slowly getting back up! on 13/2/2012, 5:50 pm

Vanilla990

avatar

Administrator
What about changing the blue side panel on posts so that its a beige colour or similar to also fit in more with the theme rather than being blue?

Edit: What about also making premium members names stand out more by changing the colour a bit? At the moment, regular members and premium members look the same on posts and on the homepage, new registered members show up as being a darker colour than both.

View user profile

7 Re: Slowly getting back up! on 13/2/2012, 5:54 pm

Drogba921

avatar

Administrator
haha i was working on the images right as you said that. and yeah ill fix up premium members in a minute

View user profile http://www.codinghelp.org

8 Re: Slowly getting back up! on 14/2/2012, 6:58 pm

Vanilla990

avatar

Administrator
I think the "New Topic" and "New Reply" buttons should be aligned to the left side and move the page navigation to the right instead. That way the buttons are the first thing people see and won't get confused.

I also think you should fix the buttons on the forum index that link to the latest post in a thread. I'm not sure whether you deleted the buttons themselves or what but sometimes this problem can be caused when the sprite css codes arent appearing in the css code management with default css disabled.

View user profile

Sponsored content


View previous topic View next topic Back to top  Message [Page 1 of 1]

Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum