HTML is not working in the welcome message.

View previous topic View next topic Go down

avatar
Kaynil
Member
Member
Forum Posts : 14
Member Since : 2011-12-31
View user profile http://roczuz.com/-c2

PostKaynil on 1/1/2012, 12:25 am

I don't know if you moved or just hadn't noticed this, but since I cannot send PMs I thought in letting you know through this thread. I thought this was important given the nature of this board niche.

Since I am not sure HTML code works fine in posts (unlike private messages... apparently)I will leave the message inside 'code' tags, so you can see the tags the way I see it.

The only clickable part of the message is wher eit mentions to separate the 'http://'.

Okay, this is the message:
Code:
Hello,
<br><br>
Welcome to HTML Forum, where you are always free to open a topic in any of our sections, including our General Discussion.

Please take a moment to introduce yourself to the forum, and everyone else here by replying to our <a href="http://www.codinghelp.org/t16-introduce-yourself">Introduction Thread</a>.

If you have any issues what so-ever please feel free to Private Message any member of staff or open a topic in the General Discussion board. But please don't send a Message regarding any scripting issues.
<br><br>BTW, there is temporarily a 1 post requirement before you can send or reply to a PM.<br>If you need to post a link within your first seven days of membership, please separate the http:// and the rest of the address, or put it in between code tags.<br><br><br>
<br>
Thanks,<br>
HTML Team.

ADDED: I noticed in our profiles by default HTML is not enabled, so that could be why it reached me this way.However, even after enabling it and returning to open the PM, it still doesn't show no change and it is not displaying properly.
avatar
Mike
Administrator
Forum Posts : 446
Member Since : 2011-10-28
View user profile http://www.codinghelp.org

PostMike on 1/1/2012, 7:50 am

I'll look into this in a second. Thanks for the reports

EDIT: Should be fixed.
avatar
Dazation
Valued Member
Valued Member
Forum Posts : 222
Member Since : 2011-10-30
View user profile

PostDazation on 1/1/2012, 12:12 pm

Can you confirm that when u read the message that it works now please.
You should also be able to PM as well, we have a 1 post minimal, to prevent spam bots.
avatar
Kaynil
Member
Member
Forum Posts : 14
Member Since : 2011-12-31
View user profile http://roczuz.com/-c2

PostKaynil on 1/1/2012, 3:50 pm

It looks the same to me. Perhaps the changes will only apply to new welcoming PM and not already sent ones... Neutral
avatar
Tilum
Dunce
Dunce
Forum Posts : 17
Member Since : 2011-11-06
View user profile

PostTilum on 1/1/2012, 4:36 pm

It's likely to be your preferences being disable HTML.

The admins should set it to be default: Yes.
avatar
Mike
Administrator
Forum Posts : 446
Member Since : 2011-10-28
View user profile http://www.codinghelp.org

PostMike on 1/1/2012, 5:26 pm

It won't change... I think if you create a new account though it would be different
Sponsored content

PostSponsored content

View previous topic View next topic Back to top

Create an account or log in to leave a reply

You need to be a member in order to leave a reply.

Create an account

Join our community by creating a new account. It's easy!


Create a new account

Log in

Already have an account? No problem, log in here.


Log in

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum